Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Antwoorden oefening werkwoordspelling (alle tijden)

Antwoorden oefening werkwoordspelling – alle tijden

Morgen (reizen) reist Jan naar Limburg. Hij (hopen) hoopt dat hij daar een nieuwe baan kan krijgen. Sinds 3 maanden (hebben) heeft hij een nieuwe vriendin. Zo verliefd is hij nog nooit geweest (zijn). 

Vorige week heeft hij op een nieuwe baan in Limburg (solliciteren) gesolliciteerd. Het (verrassen) verraste hem dat hij al binnen een week een uitnodiging (ontvangen) ontving voor een sollicitatiegesprek. Morgen heeft hij het gesprek.  

Gisteren (oefenen) oefende hij met zijn beste vriend voor het sollicitatiegesprek.  Zijn vriend (stellen) stelde hem toen allerlei vragen, die hij moest beantwoorden. Dat (vinden- vt) vond hij best lastig. Hij heeft zijn vriend dus uitgebreid (bedanken) bedankt voor het oefenen, want hij (voelen) voelt zich nu een stuk zelfverzekerder. 

Jan (werken) werkt al drie jaar als verzorgende. Drie jaar geleden heeft hij zijn diploma (behalen) behaald.  Sindsdien (verzorgen) verzorgt hij dagelijks mensen die dementerend zijn. Hij heeft in die drie jaar veel (leren) geleerd. Hoe (begeleiden) begeleid je mensen met dementie? Hoe (zorgen) zorg je dat ze zich niet eenzaam voelen? Een meneer (ontsnappen) ontsnapt regelmatig van de afdeling en (verdwalen) verdwaalt dan in de stad. Het is Jan al vier keer (lukken) gelukt om die meneer weer terug te brengen naar de afdeling. Hij (vinden) vindt het echt een uitdaging om zo’n man te helpen. 

Advertentie

Eén gedachte over “Antwoorden oefening werkwoordspelling (alle tijden)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: